Estic de nou aquí amb més novetats!
– I les receptes que, maca?
Ja ho sé! En tinc una casi a punt!
Alló del taller ha quedat clar oi?
Més! El dissabte dia 12 em van recomanar al bloc Món Paral·lel, un bloc per tota aquella gent “que fa coses amb imaginació, paciència, una mica de traça i molt d’afecte”.
És un bloc interessant, vilorat i alegre que dona moltíssimes idees i enllaços útils.
Moltes gràcies Roser i Sandra!
I un altra noticia és que la gent de La Brassa d’Or, un restaurant de Lleida, han decidit proposar per tres setmanes al seu menú uns plats meus!
Em fa moltíssima il·lusió que receptes meves vinguin interpretades per un xef professional! Teniu tres setmanes, aquí més detalls de l’iniciativa. Si hi aneu digueu-me que tal l’experiència! Jo també hi aniré, ja us explicaré!
Seguim! Vaig a retallar les fotos dels pròxims espaguetis!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 1
I am impressed. WOW!