Un plat que te gust d’estiu. El secret és l’aigua de cocció dels espaguetis que utilitzarem per saltejar els espaguetis a la paella. Ingredients per a 1 persona 80 g …
Sciué sciué, el concepte
Definim sciué sciué. És una expressió napolitana que vol dir superficialment i indica qualsevol cosa feta sense massa esforç, en manera rapida i simple. He trobat a sciuesciue.it la millor definició, …
Espaguetis amb tonyina
Una versió més de pasta amb tonyina. Aquesta segon l’estil sciuè sciuè, que en napolità vol dir ràpidament. Per aquelles vegades que ja no tens més idees, estàs cansada, no …
Pasta amb albergínies rostides
Un plat de pasta sciué sciué (napolità per ràpidament) que dedico als alumnes de les classes que fem a l’Escola de Cuina de la Mireia Carbó. Ells saben perquè 😉 …
Espaguetis amb tonyina
Un plat molt i molt fàcil (com tots vaya). La versió blanca dels espaguetis amb tonyina clàssics. A més dels espaguetis queda molt bé amb espaguetis negres, linguine, trofie… Ingredients per …
Pasta amb espàrrecs de marge
Ara és el temps oi? Se’n troben molts d’espàrrecs caminant per el camp. Aquests me’ls va portar il bambino després d’una caminada per el bosc amb uns amics. El plat …
El poder d’un carbassó ratllat
La senyora Anita que ven al mercat només productes de temporada del seu hort, encara té carbassons. Petits, boníssims. Tan bons que es poden menjar casi crus, ratllats a la …
Gnocchetti sardi amb espinacs i cansalada
El dijous passat a la secció La pasta per als catalans de El primer cafè, el programa del matí de Ràdio Arenys (que per cert podeu escoltar també a Ràdio …
Pappardelle amb salsa tartufata
Avui acaba el període d’expedició llicència per la recol·lecció i el comerç de tòfona fresca a Catalunya. I d’aquí a dos dies acaba la 84ª Fira internacional de la Tòfona …
Gnocchetti a l’Ermengol Amill
L’estiu passat vaig llegir Lliures o morts, del David de Montserrat i del Jaume Clotet. De fet el llibre el vaig comprar al maig, quan vaig conèixer els autors a …
Espaguetis amb “pomodorini del piennolo”
Aquesta setmana estic a Itàlia i avui el meu pare m’ha preparat el seu plat estrella: espaguetis amb tomàquets del piennolo. Són tomàquets per penjar (d’aquí el nom) propis de …
Espaguetis amb carbassó i menta #vídeorecepta
Des de quan Instagram ha tret la nova funció de vídeos estic provant a gravar les receptes més rapides. No sempre surten bé, s’ha de millorar però de moment vaig …
- Page 1 of 2
- 1
- 2