Comença la temporada de pèsols! La senyora Anita del poble ja n’està collint i són boníssim. Per menjar-los crus. Per cert, a Caldes d’Estrac hauria de començar d’aquí a poc …
Angules de blat Sandro Desii amb carxofes, ou trencat i micuit – Recepta d’autor
Aquesta recepta me l’envia l’Òscar Ruiz, xef del restaurant Brasa d’Or de Lleida que vaig tornar a veure a la presentació de La pasta per als catalans a Lleida. Va …
Pasta amb crema d’ou i parmesà amb carbassons (Carbonara trista)
Jo no pensava en una carbonara trista quan la vaig fer, que se sàpiga! Em va agradar força. Però quan al Facebook vaig preguntar: – Qui ha dit que els …
Truita de pasta
Tot un clàssic! La frittata di maccheroni, com li diem nosaltres, neix per aprofitar de la pasta que queda del dia abans. A la cuina no es llença rés, sobretot …
Pastiera di pasta di nonna Antonietta
M’ha agradat de seguida aquest repte de el taller de cuina, La recepta viatgera. – Una recepta que us faci viatjar a un lloc que us agradi… – diuen. Però …
Espaguetis a la carbonara
Aquí els teniu, els famosos! Aquells que es fan sense crema de llet! És un plat típic de Roma i del Lazio i abans que algú romà em denunciï per …