Fa uns quants dies la gent de Lékué es va posar en contacte amb mi perquè provessis el Kit Pasta, de la línia Native Microwave, un contenidor per coure la …
La mozzarella vera. Visita al Caseificio Vannulo de Paestum, Salerno
Durant la visita napolitana de aquestes festes no he cuinat, gens, però he fet una visita molt interessant a la Tenuta Vannulo, una granja que produeix mozzarella. Per mi una …
Sa Altesa Reial la Parmigiana di melanzane
Senyores i senyors, la única, la immillorable, Sa Altesa Reial la Parmigiana di melanzane. Eh que no serveix cap introducció més? No és un plat de pasta però sou molts …
Menú per a un convidat
Un convidat per dinar que va escollir el primer plat al bloc, Rotlles de albergínies amb espaguetis. I com era un dia entre setmana, un segon plat poc treballat amanida caprese …
Pasta amb albergínies al forn
Potser l’expressió al forn no us sona massa d’estiu, però us asseguro que aquest plat és prepara sobretot a l’estiu primer de tot perquè els ingredients basics, albergínies i alfàbrega …
Amanida de pasta de tota la vida
L’amanida de pasta és una mica com la pizza o la paella: val el principi més hi poses més hi trobes i a cadascú li agrada la seva. Jo com …
Rotlles de albergínies farcits
Busqueu un plat original per la nit de Sant Joan? Aquí el teniu, le doppiette di melanzane. Poca quantitat de pasta per persona, doncs bé per un sopar, es pot …
Pasta al forn: candele amb ragù
El ragù napolità és una de les meves salses preferides. Perquè la preparació és tan llarga que fa que ara no es prepari sovint i la trobo a faltar, perquè …
Pasta amb carxofes i cansalada viada amb pebre al forn
Per aquest cap de setmana llarg, us deixo amb un plat de diumenge, una pasta al forno. Últimament m’han demanat una recepta de pasta al forno, però la veritat és …
Macarrons d’estiu ràpids
Com que sembla que la tardor estigui a punt d’arribar (finalment!) avui he volgut aprofitar els tomàquets que encara queden a l’hort i de les 4 fulles que encara aguanten …
Coppola di Garibaldi
La Coppola di Garibaldi és una recepta de la senyora Luisa, la mare de la Donatella, la meva amiga de tota la vida. Es diu així perquè la forma recorda el …