La calamarata és aquesta pasta en forma d’anell que se sembla a un calamar tallat a rodanxes. La gràcia és fer-la amb calamars en manera que al plat no sigui …
Angules de blat amb calamars
Les angules de blat de la marca Sandro Desii són ideals per els plats amb peix més senzills. Amb el mínim esforç podem aconseguir un plat bo i visualment impactant. …
Spaghettini amb calamarcets i ceba – Recepta d’autor
La recepta que us proposo avui no és meva, és d’una de vosaltres, la Rosamaria Bruguera, rosamaria58 a Instagram i a Twitter. Encara no l’he tastada, té una pinta boníssima! …
Espaguetis negres amb salsa de tomàquet i sípia (o calamar)
Quan el mes passat vaig fer els espaguetis al nero di seppia, vaig fer servir espaguetis normals i per la salsa vaig utilitzar la bossa de tinta de la sípia. …
Amanida de pasta de mar
El secret perquè aquesta amanida surti bé és el temps d’espera. La verdureta i el peix necessiten 4 o 5 hores perquè els sabors s’amalgamin, doncs s’ha de preparar al …
Paccheri amb calamars i pèsols
Per aquest cap de setmana us deixo amb una recepta nova, novíssima, també per a mi. Ha sigut un experiment, però s’ha merescut totalment un post. Si us la deixo …
Galets farcits de marisc. Segon post nadalenc!
Desprès els galets amb carn, més galets! Amb peix. Especials, de veritat.
Calamarata
Ahir vaig tindre convidats per dinar i de primer plat vam fer Calamarata. És una pasta amb forma de anells de calamars amb una salsa de calamars. La idea és …
Spaghetti allo scoglio
Espaguetis amb fruits de mar. Un clàssic. Èxit assegurat.