A principi d’aquest mes vaig participar a un tast organitzat per la botiga Harcogourmet a Manresa. Vaig estar molt a gust. Jo era allí per xarrar de pasta i del llibre i vam comptar amb la presencia de l’Axel González, xef de la fàbrica de pasta Sandro Desii i també titular de l’empresa Mejor en casa (aquí podeu llegir de quan els vaig anar a veure a Esparreguera).
Inici d’una nova #jornadagastronòmica amb @sandrodesii i @pastacatalans Una foto pubblicata da harcogourmet (@harcogourmet) in data:
La botiga és molt acollidora i ofereix molta varietat de productes, entre els quals la pasta d’en Sandro, que com sabeu m’encanta.
L’Axel ens va preparar Snack de Cannoli de sobrassada amb mel, vam tastar el sorbet de llima amb api, després els cargols de llimona amb una salsa pesto també produïda pel Sandro, ravioli amb tomàquet fresc i seitó i gelat de vinagre balsàmic. Tot molt bo. Per repetir!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 3
Pingback: Una visita a Harcogourmet de Manresa - Lots de Nadal
Gràcies per les receptes, em podria recomanar una olla per fer pasta?
Author
Hola!
Per bullir una de 5 lt, si tenen la cestella incorporada són molt pràctiques, per exemple aquesta:
https://www.amazon.it/Lagostina-Pastaiola-Acciaio-Inossidabile-Diametro/dp/B0173NVF96
o la de tota la vida:
https://www.amazon.it/Pentole-Agnelli-ALMA10324-Alluminio-Professionale/dp/B00APXD0MW
Per saltejar-la després de la cocció paelles antiadherents.
Salutacions