Pasta bar: el concepte. Un lloc on es pot demanar un plat de pasta (i poca cosa més) que estigui fet en 5 minuts. I que sigui abundant i molt bo. I que te’l puguis emportar si vols.
El secret?
Ingredients de bona qualitat, pasta fresca all’uovo de producció pròpia que es cou ràpidament…
La salsa que espera la pasta i no al reves, com hem sempre dit.
I un menú correcte, sense exageracions.
Tomàquet i alfàbrega, arrabbiata, ortolana per a vegetarians, 4 formatges, boscaiola (amb botifarra i bolets), ragù de carn, pesto, taggiasca (amb tomàquet, pesto i olives), gambes i carbassons i l’especial del dia (ravioli els dijous i el divendres o lasanyes els dissabtes). A cadascuna es pot afegir un ingredient, però sempre sota supervisió.
Emiliano, va arribar a Barcelona fa 5 anys i té aquest restaurant de fa un any. A la cuina Giorgio i Luca, sicilians.
La maquina per fer la pasta la van comprar a Itàlia. Ja venia amb receptes i processos per fer pasta, però van venir uns professionals expressament d’Itàlia (la senyora Santa Paciència li diu l’Emiliano) per a perfeccionar-la.
En fan cada dia, a les 17.00. I no, no en venen.
Jo aquell dia vaig tastar els nyoquis alla sorrentina. Boníssims…
Doncs res, Maccaroni Pasta Fresca, Carrer Carders 6, al Born. Tel. 933 199 619.
Recomanadíssim per un dinar ràpid i bo en un local ben acollidor.
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 2
Doncs fan molt bé de no vendre’n sense coure: no donarien abast i haurien d’acabar oferint menys qualitat 🙂
LOL! La Santa Pazienza venuta dall’Italia x Emiliano sono io e mi chiamo Roberta Verdicchio 🙂