El passat 7 de Febrer me’n vaig anar al Casino de Constantí per un curset de cuina i una xerrada sobre pasta.
Ja havia estat al Casino, per un curs d’arrossos on em van convidar. És un lloc amb molt encant, ho torno a dir. La planta baixa és molt acollidora i es menja super bé.
Al curs hi havia moltíssima gent, gràcies a tots per apuntar-vos!
Vam preparar i tastar:
Spaghetti amb carbassons i gambes
Després les mestresses de la casa van preparar més plats de pasta per a tots amb algunes receptes del llibre.
Vaig conèixer la Palmira, la propietària de la botiga de productes italians Ma che bontà de Tarragona.
La trobeu a la Rambla Vella 26. Hi podeu trobar pasta seca, pasta fresca, salses preparades per pasta, massa per a pizza, formatges… a més la Palmira és molt bona cuinera i per encàrrec us prepara plats típics de la cuina napolitana per emportar.
I també vaig conèixer l’Ana Rivera, que em va fer una entrevista per la contraportada del Diari de Tarragona, aquí la deixo! Gràcies una vegada més Ana!
Doncs res, m’ho he passat molt bé. Gràcies Oriol per tota la organització! Fins un altra!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 1
Hola! Només volia comentar que la botiga Ma che bontà s’ha traslladat. Ara la trobareu al carrer Girona de Tarragona. No en sé el número però és fàcil de trobar. Tornant del balcó del Mediterrani, gireu el primer carrer a la dreta (al xamfrà de la botiga Tomàs fill). Uns quants metres més enllà la trobareu. Fa poc vaig encarregar-hi uns spaghetti alle vongole. Memorables!!!!