Pa de pessic de taronja

AntonellaPostres Deixa un comentari

Compartir aquesta entrada

Després de moltes proves, així com pel pa de plàtan, us comparteixo la millor recepta que he tastat pel pa de pessic de taronja.

Ingredients:

  • 250 g de taronja ecològica
  • 250 g de farina
  • 200 g de sucre
  • 3 ous
  • 100 ml d’oli de girasol
  • 1 sobre de llevat

Per al glacejat:

  • 2 taronges, sempre eco
  • 120 g de sucre

Preparació

Renta i talla la taronja i tritura-la fins a convertir-la en puré.
Munta els ous amb el sucre, afegir l’oli i el puré, i finalment la farina i el llevat.
Fes servir un motlle per plum-cake al forn preescalfat a 180 °C durant uns 45 minuts (fer la prova de l’escuradents per comprovar que estigui cuit).

Per al glacejat, talla mitja taroja a rodanxes i fes suc amb l’altra meitat més l’altra taronja sencera. Posar-ho tot en una cassola, afegir el sucre i coure a foc baix fins que faci bombolles. Ha de quedar mig líquid.

Treure el pastís del forn, decorar amb les taronges caramel·litzades i abocar el glacejat (si s’ha solidificat massa, escalfar-lo de nou).

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *