Pa de plàtan

AntonellaPostres 2 Comments

Compartir aquesta entrada

O com diu tothom, banana bread, però que no sigui jo a tirar la primera pedra.
Us he compartit un parell de vegades aquesta recepta a Instagram, la deixo aquí per tenir-la a mà. I com l’he tornat a fer per tercera vegada en una setmana…

  • 3 plàtans molt madurs
  • 1 ou
  • 150 g de sucre morè
  • 150 g de farina
  • 60 ml d’oli de gira-sol
  • 1 cullereta d’extracte de vainilla
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 100 g perles de xocolata

Jo ho barrejo tot junt en la Termomix. Si no aixafeu els plàtans, reserveu, després bateu l’ou amb el sucre, afegiu l’oli, la farina, el llevat, els plàtans, la vainilla i per últim la xocolata.

En forn per 30 minuts a 170°

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 2

  1. Bona nit Antonella, llegir el teu blog i provar les teves receptes sempre ve de gust. Vull fer el pa de plàtan amb la thermomix. Quina velocitat i temps fas servir. Gràcies!

  2. Post
    Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *