L’altre dia anava a fer un arròs amb popets. Tot ho tenia: el sofregit, els popets, el fumet fet meu… excepte l’arròs. A grans mals, grans remeis: faig fer servir tubettoni i els vaig coure com si fos un risotto, afegint fumet primer i després aigua calenta. I tot molt bé.
Ingredients per a 4 persones
- 320 g de pasta
- ½ kg de popets
- Sofregit de dos cebes grans
- Pèsols a voluntat
- 1 lt de fumet i si no hi ha prou aigua calenta
- Oli, sal i pebre
Preparació
Feu el vostre sofregit, afegiu-hi els popets. Deixeu coure per 5 minutets, afegiu-hi la pasta i el fumet.
Quan la pasta estigui casi feta, afegiu-hi els pèsols. I res, fumet a poc a poc i si s’acaba podeu acabar la cocció anant afegint aigua calenta.
Tasteu-ho per si està bé de sal, si hi voleu posar julivert fresc al final hi queda bé, jo no en tenia, i després d’emplatar una mica de pebre.
Buonissimi!
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!