O més bé tubettoni amb lo que tenia en aquell moment a la nevera que però van quedar super bé i es mereixen ser publicats.
Ingredients per dues persones
- 160/200 g de pasta. Jo tenia aquests pistons grans, si no podeu fer servir macarrons, o farfalle, o casarecce…
- 50 g de cansalada viada amb pebre
- 1 calamar petit
- 1 ceba petita
- 2 cullerades de pèsols
- 1 got de vi blanc
- una cullerada de pa ratllat (que potser aquell que ja porta all i julivert)
- all, julivert, oli, sal, pebre
Preparació
Escalfeu un raig d’oli generós i comenceu a coure el calamar tallat a trossets, la ceba i la cansalada, tot a l’hora per uns 5 minuts tot remenant.
Quan comencin a agafar un color maco, afegiu-hi els pèsols i el vi blanc i deixeu que evapori. Si us sembla que el calamar hagi de coure una mica més afegiu-hi una mica d’aigua.
Mentrestant coeu la pasta.
Quan estigui al dente la treieu amb l’ajuda d’una escumadora i l’afegiu directament a la paella amb el calamar amb el foc ben fort. Remeneu-ho bé i afegiu-hi el pa ratllat i una picada de all i julivert. Si us sembla sec hi podeu afegir una mica d’aigua de cocció.
Cap al plat i buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 2
Molt bo aquest tubettoni. No coneixia aquesta recepta. Però em va encantar. A provar-la aquesta setmana. Gràcies.
Author
Gràcies a tu!