Vaig fer un guisat i em va sobrar una picada de ametlles torrades, all, julivert i una torrada i n’he fet uns espaguetis amb all i oli, exactament el mateix procediment i ingredients de la recepta que ja coneixeu, però en lloc del pa ratllat, la picada
Ingredients
- espaguetis
- all
- oli
- bitxo (si us agrada)
- picada
Preparació
Coeu els espaguetis en abundant aigua salada. Mentrestant en una paella ampla sofregiu oli (una cullerada generosa per cada 80 gr. de espaguetis) amb lamines d’all i el bitxo.
Quan els espaguetis estiguin fets, escorreu-los i aboqueu-los a la paella juntament amb dues o tres de cullerades d’aigua de cocció. Remeneu i afegiu-hi la picada (una cullerada per cada 80 g d’espaguetis, aprox.), que xoparà l’oli i s’enganxarà als espaguetis.
Coronacooking d’aprofitament.
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!