Aquest mes de novembre, del 18 al 26, a Barcelona es celebra la segona edició de la Setmana de la Cuina Italiana al món amb diferents esdeveniments entre quals conferències, una Italian food festa, degustacions i molt més.
Aquí teniu el programa complet: semanacocinaitaliana.es
Si el nivell d’aquests esdeveniments es manté com el de la roda de premsa d’ahir, per la qualitat dels productes, la cura dels detalls i l’atmosfera com a casa, us recomano d’anar-hi.
La roda de premsa es va fer a l’Hotel Cotton House, on també es faran algunes conferencies i sopars.
Vam tastar unes delícies sicilianes entre quals formatges artesanals amb safrà, il Piacentino Ennese, o amb cor de llimona, la Provola dei Nebrodi, un formatge de cabra fresc que es conserva en una fulla de figuera, el Ficu, i uns embotits de porc negre, entre quals una mortadel·la paradisíaca.
Heu mai vist una mortadel·la artesanal?
Tot això en un ambient decorat amb molt bon gust da Luca Brucculeri, amb accessoris de la Valentina Toscano de Mani in pasta i amb la benedició d’en Saro Gugliotta president de Slow Food Sicilia.
Aquesta és una mantega de porc negre… tot colesterol bó. Tebia, boníssima!
Aquest dissabte 18 de novembre no us podeu perdre la festa de la gastronomia italiana Taste-it al Terminal de la Grimaldi Lines amb la participació de Xemei, Gravin, Madre Lievito entre els més coneguts… Entrada gratuïta, tallers, música, degustacions. Serà molt maco i interessant, hi aniré.
Buon divertimento!
T'ha agradat? Comparteix-ho!