Una vegada al mes em trobeu a l’Escola de cuina de la Mireia Carbó per preparar plats napolitans.
La meva amistat amb la Mireia ve de lluny… sabeu que la idea del llibre La pasta per als catalans va ser seva?
Ho he dit a cada presentació…
Fem entrants, primer plats, segon plat i postres. Uns plats típics que es poden trobar a casa meva un diumenge o a un sopar amb amics.
Busqueu Cuina napolitana al calendari de l’escola!
Fins aviat!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 3
Hola!
El curs no és divendres ??? Jo he fet reserva i creia que era per divendres…
Si us plau, podeu confirmar?
Gràcies!
Author
Sí!!! Divendres dia 14, perdò! Fins aviat!
Anto, tens la recepta que fas amb calamar i carbassó pel blog? Avui tinc calamars i carbassons i no sé què fer per dinar!
Per cert… drama familiar absolut: tinc una filla amb intolerància a la farina de blat, no saps el que ens ha costat trobar pasta sense blat de sabor i textura decents (en tenim un parell de localitzades de farina 100 % de blat de moro que són realment molt bones).