Una de les receptes que va sortir al RAR de fa uns mesos. A mi em va agradar molt.
Ingredients per a 2 persones
- 150 g d’espaguetis
- una ceba petita
- oli
- una cullereta de tàperes
- 100 g de passata de tomàquet
- 30 g de sobrassada
- 10 olives d’Aragó sense pinyol
Preparació
En una paella ampla escalfeu un raig abundant d’oli i sofregiu la ceba ben picada.
Quan estigui daurada afegiu-hi les tàperes i les olives.
Coeu-los per un parell de minuts tot remenant i afegiu-hi la sobrassada. Continueu a remenar-ho fins que la sobrassada es desfaci una mica.
Incorporeu-hi la passata de tomàquet i coeu-ho per 10-15 minuts fent atenció que no s’enganxi. Si fa falta afegiu-hi una mica d’aigua.
Coeu la pasta en abundant aigua amb sal, escorreu-la i aboqueu-la a la paella amb la salsa.
Saltegeu-la per un parell de minuts i cap al plat!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 2
Molt bona pinta
Quina gran mescla de sabors.
Boníssim.
Salutacions.