L’altre dia em va arribar un detall molt maco i ben assortit de Borges.
Entre altres, un producte que em va interessar molt, un oli aromatitzat amb soja i gingebre. I vaig començar a rumiar… com puc combinar aquest oli amb alguns dels fruits secs i amb pasta?
I si tunejo els espaguetis amb all i oli?
I si faig servir espaguetis integrals, aquests de la Del Verde tan bons i bio que trobeu als súpers Sorli Discau?
I si en lloc del pa ratllat faig servir una picada de pa fregit i els festucs Pizarro Borges?
Senyores i senyors amb quatre ingredients m’han sortit uns espaguetis amb un gust únic i sorprenents Proveu-los! Ja em direu. El temps de coure els espaguetis i teniu un plat diferent. La pròxima vegada hi afegiré gambes. Ja us ho explicaré.
De moment…
Ingredients
- Espaguetis integrals Del Verde
- Oli Borges
- Festucs
- 1 llesca de pa
Preparació
Poseu l’aigua a bullir i coeu-hi els espaguetis.
Mentrestant escalfeu un raig d’oli en una paella antiadherent i fregiu-hi el pa. Retireu-lo, apagueu el foc i en la mateixa paella calent afegiu-hi un raig abundant d’oli aromàtic a la soia i gengibre Borges, que agafi temperatura sense coure.
Traieu la closca uns quants festucs i piqueu-los amb el pa fregit.
Escorreu els espaguetis i aboqueu-los amb la paella amb l’oli. Remeneu-ho bé, afegiu-hi la picada de festucs i cap al plat.
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!