Us recordeu de quan vaig fer les caccavelle farcides?
Unes eren amb albergínies, les altres amb carbassons fregits i botifarra.
Les verdures van sobrar. Les albergínies tallades a dauets, fregides i afegides a una salsa de tomàquets amb molta alfàbrega també es diuen melenzane a funghetti (traduït literalment seria albergínies com bolets, no tinc idea del perquè), es fan servir com acompanyament i com acompanyament les vam menjar el dia següent. Els carbassons i la botifarra els vaig congelar.
I una setmana després va sortir aquest platet.
Ingredients per a 4 persones
- 320 g de pasta (penne, penne rigate, tortiglioni, farfalle, fusilli…)
- 2 carbassons no massa grans
- 1 botifarra esmicolada
- oli
- 250 ml de crema de llet
Preparació
Jo ho tenia ja fet, però si s’ha de fer el plat de zero primer talleu el carbassons a dauets, fregiu-los en abundant oli i reserveu-los sobre paper de cuina.
Escalfeu un raig d’oli en una paella ampla (on després hi haureu d’abocar la pasta) i coeu la botifarra esmicolada fins que sigui daurada.
Afegiu-hi els carbassons fregits, la crema de llet, ajusteu de sal i coeu-ho fins que no arrenqui el bull.
Apagueu el foc i tapeu-ho.
Coeu la pasta en abundant aigua amb sal i abans d’escórrer-la guardeu un gotet d’aigua per si la pasta queda seca.
Aboqueu la pasta escorreguda a la paella, remeneu-ho a foc viu per un minutet, si és el cas afegiu-hi una mica d’aigua de cocció de la pasta.
Emplateu-ho i si voleu afegiu-hi una mica de parmesà ratllat.
Buon appetito!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 1
Fantàstic com sempre Antonella!! Ho provaré! És un plat molt fàcil de fer. Creus que si faig dues o tres racions i ho congelo un cop cuit, quedarà bé? Jo ho faig amb els macarrons. Faig bastanta quantitat de macarrons amb sofregit de ceba, all i tomàquet, els gratino al forn amb Emmental o Grada Padano i després els congelo en racions individuals i queden bastant bé. Petons! , Lídia