Spaghettini amb calamarcets i ceba – Recepta d’autor

AntonellaBavette, Espaguetis negres, Les vostres receptes, Spaghetti, Vermicelli 4 Comments

Compartir aquesta entrada

La recepta que us proposo avui no és meva, és d’una de vosaltres, la Rosamaria Bruguera, rosamaria58 a Instagram i a Twitter. Encara no l’he tastada, té una pinta boníssima!
Senyores i senyors els espaguetis de la Rosamaria. Moltes gràcies per compartir-la!

Ingredients per a dues persones

  • 500 gr. de calamarsets ja nets (si t’ho fan a la peixateria, millor… Jo tinc un peixater de capçalera que m’ho fa!)
  • 2 cebes de Figueres (mitjanes)
  • tres bitxos (A nosaltres ens agraden que piqui!)
  • vi blanc (un gotet petit)
  • tomàquet concentrat (Mutti)
  • 160 gr. spaguettini
  • oli
  • julivert

Preparació

En una cassola sofregiu els bitxos amb l’oli per uns minuts. Afegiu-hi els calamarsets i la ceba alhora i ho coeu tot junt amb l’olla tapada. Afegiu-hi el vi blanc i deixeu que s’evapori tot el líquid que deixen anar els calamarsets. Llavors hi afegim un parell de cullerades de tomàquet concentrat (Mutti) i ho deixem una estoneta més. Cap al final de la cocció, trinxarem per sobre una mica de julivert fresc. Coeu la salsa per 12/15 minuts. Hi afegiu sal, però tastant la salsa.

Coeu la pasta en abundant aigua salada. Escorreu-la, i poseu-la en un bol gran. Aboqueu els calamarsets en salsa per sobre i remeneu, I ja podeu emplatar amb una mica de gràcia!

Buon appetito! Bon profit!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 4

  1. Sembla molt bona recepta, Antonella! els calamersets sempre dónen un gust intens a la pasta! I si és per als catalans encara millor!! ha ha ha

  2. Post
    Author
  3. Sembla prou bona, sempre la pasta es bona quan es barreja amb el mar. Com a comentari, penso que la pasta agafa més gust si es barreja i es cou amb el sofregit, en el cas dels fideus, cap problema i pels espaggeti, jo els parteixo per la meitat, i utilitzo més caldo per poder-los fer dins la mateixa paella/olla. El líquid sobrant el trec.
    Aviam si la provo aquest vespre… així segur puc opinar més be.

  4. Post
    Author

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *