Ingredients

Aquí us deixo un llistat de ingredients basics que faig servir normalment.

Mozzarella

Totes les receptes de pasta al forn criden per mozzarella, provola, fior di latte… El problema de la mozzarella de aquí és que a posar-la al forn simplement desapareix. De, fresques, comestibles ni ha moltes: Galbani, President, La Fuente, però només això, comestibles. Ben lluny del record que tinc jo de la mozzarella.  També trobem el producte importat, mozzarella di bufala, però a un preu prohibitiu. Normalment, per plats de pasta al forn, faig servir la mozzarella Copirineo, que trobeu ja rallada o sencera al banc de xarcuteria. És la que queda millor durant la cocció.

Actualització

Una nova descoberta, la mozzarella catalana! Encara som llunys de la mozzarella a la qual estic acostumada jo, però ara com ara, només gasto aquesta. Entre les que trobo de importació en bossa i les que es produeixen aquí, aquesta les gana totes!

Ricotta

És un formatge semblant al mató com a consistència ma de sabor molt diferent. L’única que he trobat aquí és la ricotta Santa Lucia de Galbani.

Tomàquet

La veritat és que gasto el que fa la sogra. Boníssims. Per qui no té ningú que fa pots de tomàquets naturals i us els regala, aquestes son les marques que gasto en ordre de preferència

  • Passata di pomodoro Mutti, en ampolla.
  • Orlando, tomàquet triturat
  • Cidacos, triturat i sencer
[insert_php]wp_tag_cloud(‘number=0’);[/insert_php]

T'ha agradat? Comparteix-ho!