Un altre cap de setmana a RAC1 explicant receptes!
Aquesta vegada ha sigut el torn de la pasta amb crema de carbassó, que és un plat que està tenint molt d’èxit entre vosaltres i aprofito per donar-vos les gràcies per els comentaris i les fotos, la més divertida aquesta de l’Anna!
Trobareu la recepta ben explicada al llibre, a la pàgina 70
Aquí teniu el podcast.
I el diumenge vaig explicar el plat més fàcil de la cuina italiana. Els famosíssims, imparables, fonamentals espaguetis amb all i oli. La recepta la podeu trobar al llibre i en aquest bloc.
El podcast aquí.
En Xavi em va demanar si aquest és un plat de restaurant i jo li vaig contestar que no, que jo sàpiga… qui voleu que demani això a un restaurant… i zasca! de seguida li va arribar aquesta foto feta a un restaurant de Berlin…
…encara que aquí parlin de frische Petersilie i nosaltres no en posem de julivert fresc.
Ara millor que calli i que no digui que és impossible trobar aquest plat en algun restaurant italià a Itàlia….!
Fins la pròxima!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 2
Jajajajajaja! no havia vist que havies linkat la meva foto!!! M’ha fet molta gracia veure-la aquí! Moltes gràcies! Una abraçada ;p
Author
A tu!