Pasta amb bròquil

AntonellaFusilli, Orecchiette, Penne rigate, Vegetals, Vegetarianes 10 Comments

Compartir aquesta entrada

He aprofitat ja les compres d’ahir, i avui per dinar he preparat orecchiette con i broccoli. Un plat ràpid i senzill. També es pot preparar amb fusilli o penne rigate .  Per bròquil vull dir això, que sempre em confonc.

Ingredients per a 2 o 3 persones (depèn de la gana)

  • 300  de bròquil ja nets i tallats
  • 2 alls
  • 3 cullerades d’oli
  • bitxo
  • 175 gr. de pasta
  • parmesà

Preparació

Bulliu el bròquil net i tallat en abundant aigua salada.  Quan estigui fet (no massa), retireu-lo amb una escumadora i guardeu  l’aigua de cocció.  En una olla gran sofregiu els alls sencers i pelats i el bitxo un parell de minuts. Afegiu-hi el bròquil i deixeu coure 4-5 minuts.

Aprofiteu de l’aigua del bròquil per coure la pasta. Si no fos suficient en podeu afegir-ne més.
Coeu la pasta. Abans de escorrer-la guardeu un got de l’aigua de cocció. Quan estigui al punt escorreu-la i aboque-la a la paella. Remeneu un parell de minuts i si fos necessari afegiu-hi una mica d’aigua perqué no es sequi massa. Serviu-ho molt calent amb parmesà rallat.

Buon appetito!

T'ha agradat? Comparteix-ho!

Comentaris 10

  1. Anto, m’ho apunto!!! M’encanta el bròquil, …i amb la pasta crec que serà l’unica forma que aconsegueixi que els meus fills tastin el bròquil!! gracies!!

  2. Pingback: lapastaperalscatalans a la ràdio! | La pasta per als catalans

  3. Pingback: Pasta amb bròquil i sobrassada | La pasta per als catalans

  4. Pingback: Visita a la fàbrica de pasta Sandro Desii | La pasta per als catalans

  5. Pingback: Pasta amb bròquil i botifarra | La pasta per als catalans

  6. Pingback: Pappardelle amb crema de porros i cansalada viada | La pasta per als catalans

  7. Estic acabant de fer el plat, ara mateix hi poso les anxoves!
    Visca La pasta pels catalans, espero que es mantingui viu molts anys, gràcies, Antonella!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *