A finals de Juliol vaig anar al programa Espècies Protegides a Ràdio Barcelona on vaig poder conèixer el Cocinero Fiel, tot un mite, i el Jorge Tylki que ens va cantar en directe una cançó molt maca.
Aquí va el podcast del programa.
La pregunta del dia era: Sense quin aliment no podries viure? Per mi no s’hi valia dir la pasta, doncs em vaig quedar amb la mozzarella. La de veritat. La de Vannulo per exemple, llàstima que només es vengui allà.
I aprofito per fer una crida: fabricant de mozzarella catalans! On sou?
Reveleu-vos! Us vull venir a veure!
El Jorge, que podia, va dir la pasta. I a la pregunta, quin plat de pasta t’agrada més, va dir Pennette amb salmó i vodka.
Doncs aquí teniu la recepta, treta directament dal llibre La pasta per als catalans.
Jorge! Si probes a fer aquesta recepta fes una foto del plat!! I encara gràcies pel CD!
Gràcies una vegada més a l’Òscar i al Victor per convidar-me.
Fins un altra!
T'ha agradat? Comparteix-ho!
Comentaris 3
Doncs jo provaré a fer-la, aviam què surt.
Molt original el blog, m’encanta.
Salut
Author
Moltes gràcies, ja em diràs que tal ha quedat.
Records!
A La Búfala de l’Empordà (bufalaemporda.cat) fabriquen la primera mozzarella catalana,
no sé on trobar-la.
Records
Josep