- Espaguetis amb rovellons
- Pasta amb coliflor verda
- Pasta amb carbassa i ricotta
- Mi mateixa
- Penne amb carbassons i ricotta
- Espaguetis amb albergínia escalivada
- Mafalde amb crema d’albergínia
- Amanida de pasta amb alvocat
- Amanida de pasta clàssica
- Lasanya d’albergínies (al llibre!)
- Entrants
- Conchiglie amb crema de pastanaga
- Angules de blat amb gambetes
- Pasta amb salsitxes i ceps
- Espaguetis amb carbassons, gambes i mango
- Rigatoni amb cansalada, salsitxa i crema de safrà
- Tagliatelle amb bolets
- Pasta amb carbassa i cloïsses
- Amanida de pasta de mar
- Lasannya tradicional
- Trofie amb musclos i carbassons
- Espaguetis amb paté d’olives
- Carbonara amb carbassons
- Farfalle amb romaní i safrà
- Galets farcits de carbassons i gambes
- Candele amb ragú blanc (al llibre!)
- Espaguetis de tinta de calamar amb calamar
- Amanida de pasta amb mongestes i tonyina
- Espaguetis amb tinta de sípia
- Pasta amb carbassa i salsixta
- Bucatini a l’Amatriciana
- Rigatoni amb salsitxa i asiago al forn
- Pasta amb carbassa i ceps
- Linguine amb carbassons i gambes
- Pasta amb figues
- Amanida de pasta amb verdures a la plantxa
- Tagliatelle amb xampinyons
- Rigatoni amb salsitxa i cervesa
- Espaguetis amb marisc
- Paccheri amb albergínia i tonyina fresca
- Tagliatelle amb verduretes
- Timbals de carbassons
- Farfalle amb crema de llimona
- Rigatoni amb pebrots fregits
- Pasta amb albergínies al forn
- Espaguetis amb cloïsses
- Italianino a classe d’espaguetis
- Tagliatelle amb patates i mongetes
- Rigatoni amb flors de carbassons
- Espaguetis amb popets
- Pasta amb pebrots del Padró
- Rotllets de albergínies farcits d’espaguetis
- Pasta amb tonyina fresca
- Coca de pasta
- Pasta amb patates
- Fusilli amb broquíl i sobrassada
- Pasta amb carxofes al forn
- Pasta amb pésols
- Pasta amb tonyina
- Bucatini a la carbonara
- Pasta amb tonyina
- Bucatini amb salsitxa i ricotta
- Orecchiette amb gambes i ceps
- Pasta amb cigrons
- Penne all’arrabbiata
- Pasta amb mantega
- Croquetes de pasta
- Pasta amb carbassons
- Pasta amb pèsols
- Paccheri amb sípia i pésols
- Pasta amb coliflor
- Pasta amb carbassa i ricotta
- Tagliatelle amb carbassons i cloïsses
- Pasta amb crema d’esparrecs blancs
- Pasta amb carbassa
- Rigatoni amb carxofes
- Orecchiette amb fonolls
- Galets farcits de verdures
- Galets farcits de salmó
- Galets farcits de marisc
- Galets farcits de coliflor
- Galets farcits de carn
- Fusilli amb ragú i ricotta
- Ragú napolità
- Orecchiette amb fonolls
- Tubettoni amb ragú de ceps
- Espaguetis amb all i oli
- Paccheri amb baccallà
- Amatriciana
- Genovese
- Orecchiette amb tomàquest i alfàbrega
- Carbonara
- Pasta amb cigrons
T'ha agradat? Comparteix-ho!