Hola Antonella.
Te escribo desde Colombia!!
antes fabricaba pasta artesanal en Barcelona (Rubí), ahora estoy en Tunja, una ciudad pequeña en medio a los Andes a 2800 metros.
Para que te escribo…. te preguntaras…. sencillo…. quiero llevarte de regalo mi pasta para que la pruebes y me encantaría poder vincular tus recetas opiniones etc, a nuestro Face… viajo el 20 de diciembre a Barcelona nos podemos ver?
Hola Antonio,
estos dias estaré por aquí. Ja me diràs! Saludos i gracias!
Fernando de Izuzquiza
Al final no te han dejado explicar la receta correcta en Els Matins, que rabia!
Un típico error televisivo.
Yo llevo años explicando a la gente que los carbonara no llevan crema de leche, etc. y siempre he sido tratado como un loco 😛
Que sepas que yo y mis gatas te hemos escuchado con devoción
Gracias por este maravilloso blog.
F
sóc la Mercè, ja fa temps que segueixo el teu bloc perquè les teves receptes em traslladen als mesos viscuts a Siena i em recorden els amics que vaig trobar en aquesta amable ciutat.
Avui m’agradaria compartir amb tu una iniciativa solidària de la Creu Roja: Entaula’t, per a l’alimentació infantil.
Mitjançant la iniciativa “Entaula’t”, volem involucrar la ciutadania en una acció col·lectiva, d’una manera divertida i participativa, convertint un fet quotidià, com un dinar o un sopar, en un gest solidari. Algú pren la iniciativa i organitza un àpat solidari a casa seva, fa un donatiu i convida els seus amics o familiars a dinar o a sopar… A través del web, les persones convidades a l’àpat solidari també podran fer les donacions (mínim de 10 euros per persona) que es destinaran als projectes d’alimentació infantil de la Creu Roja a Catalunya. L’àpat solidari es podrà fer des del 10 de juny fins el 10 de juliol.
Em faria molta il·lusió que en poguessis fer difusió.
Hola Mercè, acabo de llegir el teu comentari! En faré difusió però desafortunatament no podré organitzar cap sopar en aquests dies que no hi seré. No entro sovint a la pàgina i no veig els missatges de seguida. Llàstima!
Molts records i felicitat per la iniciativa!
Deixa un comentari
Qui sóc?
Sóc l’Antonella, vinc d’Itàlia, sóc napolitana.
Aquest bloc neix d'una exigència personal de millorar la relació entre els catalans i la pasta.
Perquè la pasta agrada a tothom. Perqué una mica més de pasta sempre va bé. Més sobre mi
Es veu que aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència. Si no hi esteu d’acord podeu desactivar aquesta funció. ConfiguracióD'acord
Política de cookie
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Comentaris 6
Hola Antonella.
Te escribo desde Colombia!!
antes fabricaba pasta artesanal en Barcelona (Rubí), ahora estoy en Tunja, una ciudad pequeña en medio a los Andes a 2800 metros.
Para que te escribo…. te preguntaras…. sencillo…. quiero llevarte de regalo mi pasta para que la pruebes y me encantaría poder vincular tus recetas opiniones etc, a nuestro Face… viajo el 20 de diciembre a Barcelona nos podemos ver?
Te envío nuestra web y allí podrás encontrar también nuestro Face:
http://www.accademiadellapasta.co
Un abrazo …da Pastaio!!
Antonio Quijano
Author
Hola Antonio,
estos dias estaré por aquí. Ja me diràs! Saludos i gracias!
Al final no te han dejado explicar la receta correcta en Els Matins, que rabia!
Un típico error televisivo.
Yo llevo años explicando a la gente que los carbonara no llevan crema de leche, etc. y siempre he sido tratado como un loco 😛
Que sepas que yo y mis gatas te hemos escuchado con devoción
Gracias por este maravilloso blog.
F
Author
Muchas gracias Fernando!
Bona tarda Antonella,
sóc la Mercè, ja fa temps que segueixo el teu bloc perquè les teves receptes em traslladen als mesos viscuts a Siena i em recorden els amics que vaig trobar en aquesta amable ciutat.
Avui m’agradaria compartir amb tu una iniciativa solidària de la Creu Roja: Entaula’t, per a l’alimentació infantil.
Mitjançant la iniciativa “Entaula’t”, volem involucrar la ciutadania en una acció col·lectiva, d’una manera divertida i participativa, convertint un fet quotidià, com un dinar o un sopar, en un gest solidari. Algú pren la iniciativa i organitza un àpat solidari a casa seva, fa un donatiu i convida els seus amics o familiars a dinar o a sopar… A través del web, les persones convidades a l’àpat solidari també podran fer les donacions (mínim de 10 euros per persona) que es destinaran als projectes d’alimentació infantil de la Creu Roja a Catalunya. L’àpat solidari es podrà fer des del 10 de juny fins el 10 de juliol.
Em faria molta il·lusió que en poguessis fer difusió.
Una abraçada ben forta!
Author
Hola Mercè, acabo de llegir el teu comentari! En faré difusió però desafortunatament no podré organitzar cap sopar en aquests dies que no hi seré. No entro sovint a la pàgina i no veig els missatges de seguida. Llàstima!
Molts records i felicitat per la iniciativa!